Testimonials

Wendy is een scherpe coach en heeft inzicht in ‘de ander’. Je kan gerust je verhaal bij haar afmaken, ze luistert actief en aandachtig en stelt de juiste vragen. Haar samenvattingen zijn haarscherp, haar begeleiding inspirerend.  

Laura Ainchil
Zelfstandig Ondernemer

Op een vroege BNI-Alkmaar-Connect ochtend in april was bij ons Wendy op bezoek. In haar pitch sprak ze over duiveltjes op je schouder en het gevoel door de mand te zullen vallen. Ik was getriggerd en ben met Wendy het Vrij & Blij-traject aangegaan.

Direct in het eerste gesprek werd mij duidelijk wat het duiveltje mij de hele tijd vertelde. Het was fijn dat Wendy met heel veel begrip, empathie en openheid hierover met mij in gesprek ging. Ze vond direct de juiste snaar.

Dit is het hele traject zo gebleven. De oefeningen die ik kreeg, pasten bij mij en bij het vraagstuk dat ik had. Ze hielpen mij om meer inzicht in mijn duiveltje en angsten en in mijn engeltjes en wensen te krijgen.

In het traject zaten zowel face-to-face gesprekken als online oefeningen. Dit laatste was nieuw voor mij. Beide vormen zijn een mooie aanvulling op elkaar, het was makkelijker om tussen de gesprekken door ook contact te hebben en toen ik vanwege een nieuwe opdracht behoefte had aan nog een gesprek, stond dit al snel gepland.

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Ik voel zoveel meer rust in en vertrouwen op mezelf. Ik geniet honderd keer meer van wat goed gaat dan voorheen, het duiveltje hoor ik niet meer en die mand waar ik door kan vallen heb ik ook niet meer gezien.

Wendy is een invoelende, oplossingsgerichte coach, die met haar verdiepende vragen helpt om jezelf te begrijpen en je op het juiste moment de juiste oefeningen laat doen. Ik beveel Wendy met veel plezier aan wanneer jij of iemand in jouw netwerk ook van het duiveltje op zijn schouder verlost wil worden.

Laura Kenter
Zelfstandig Ondernemer

 

Ik was erg onzeker en niet happy met wie ik was en wat ik deed. Ik had een drukke baan en kwam, achteraf gezien, steeds vaker overspannen thuis. Het willen voldoen aan verwachtingen maakte dat ik onzeker werd en in een vicieuze cirkel terecht kwam waarbij ik steeds minder energie overhield en uiteindelijk uitgeteld op bank belandde. Ik had geen fut meer voor dingen die ik wel wilde doen en geen energie meer om mijn leven te leiden zoals ik het eigenlijk wilde.
Nu heb ik weer energie en geluk voor 10! Dankzij de coaching van Wendy. En ze heeft mij het gevoel gegeven dat ik het helemaal zelf heb gedaan.
Door de juiste vragen op het juiste moment en bijbehorende opdrachten, kwam ik in mijn eigen tempo tot belangrijke inzichten die mij hebben geholpen om de vicieuze cirkel te doorbreken. Ik voelde me optimaal gesteund en veilig om alles te delen wat me dwarszat. Altijd oprecht, eerlijk en lief. Echt een fijn en veilig gevoel. Het was goed. En ik mocht er zijn. Wendy was precies wat ik nodig had.

Annerieke Bergman
Zelfstandig Ondernemer